politica confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR PERSONALE

Introducere în politica noastră de confidențialitate

Echipa Emmi-Nail.ro încearcă să protejeze, pe cât posibil, dreptul la intimitate și la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem  vă oferim dumneavoastră, utilizatorului site-ului, o experiență online sigură, care să nu afecteze în mod negativ viața personală. În acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile pe care le introduceți în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile mai jos menționate. Suntem total împotriva mesajelor nesolicitate de tip spam.

Vă informăm că datele de contact și identificare pe care decideți să ni le funizaţi sunt „date cu caracter personal” conform prevederilor Legii nr. 677/2001 din România.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziţie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de Nails2000.ro, în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.
Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteţi notifica oricând acest lucru la următoarea adresă de e-mail: alina@nails2000.ro
 .
Politica de confidenţialitate a Emmi-Nail.ro se aplică colectării, folosirii, dezvăluirii şi protejării informaţiilor personale pe care decideţi să le furnizaţi.

De ce colectăm date cu caracter personal?

La înregistrarea în cont, vă dați acordul asupra utilizării datelor cu caracter personal pentru a fi informat prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-urilor web, noilor oportunitați oferite de www.emmi-nail.ro și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dumneavoastră precum și newslettere cu informații utile.
Noi utilizăm informațiile strânse de pe site-urile www.emmi-nail.ro , indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în următoarele scopuri:

  • administrarea și înregistrarea conturilor dumneavoastră;
  • soluționarea întrebărilor dumneavoastră;
  • îmbunătățirea site-ului nostru;
  • consultarea cu utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și serviciilor oferite;
  • pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
  • pentru a vă confirma serviciile pe care le-aţi achiziţionat în sistem on-line şi a vă furniza informaţii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc);
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare şi de marketing;
  • informaţii despre promoţii prin poştă şi telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele www.emmi-nail.ro sau ale companiilor partenere;

SC www.emmi-nail.ro poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru conformarea la dispoziţiile legale, protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale Emmi-Nail.ro şi ale site-ului www.emmi-nail.ro, precum și acţionarea în circumstanţe de urgenţă pentru protejarea siguranţei personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când www.emmi-nail.ro este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar faţă de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul  Emmi-Nail.ro implică: efectuarea de rezervări on-line pe site-ul  www.emmi-nail.ro  sau prin agenţiile www.emmi-nail.roityWeb necesită furnizarea informaţiilor solicitate şi marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.emmi-nail.ro prin serviciile noastre de software, în următoarele scopuri:

asigurarea serviciilor de software achiziţionate de dumneavoastră

facturării serviciilor comandate de dumneavoastră;

efectuării plaţii on-line;

asigurării securităţii tranzacţiei / plăţii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimţământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele instituţiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime

www.emmi-nail.ro poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

  • realizării de rapoarte / analize;
  • realizării de informari în scopuri proprii;
  • publicării, promovării, ofertarii serviciilor oferite de www.emmi-nail.ro

Utilizarea cookie-urilor

Cookie-urile (terminologia include "Internet Cookie", "browser cookie", "HTTP cookie" sau pur și simplu "cookie" ) sunt fişiere sau informaţii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastră sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci când accesaţi Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) şi nu poate accesa informaţiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Menţionăm că această tehnologie nu conţine programe software, viruşi sau spyware.

Utilizăm cookie-urile pentru a face Site-ul mai uşor de utilizat şi pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele şi necesităţile dumneavoastră. Cookie-urile sunt utilizate şi pentru a mări viteza viitoarelor dumneavoastră activităţi şi experienţe pe site-ul nostru. Acestea se referă la preferinţele dvs. în materie de confidenţialitate online sau publicitate relevantă. De asemenea utilizăm cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit să înţelegem cum utilizează oamenii Site-ul şi pentru a ne ajuta să îmbunătăţim structura şi conţinutul lui, excluzând indentificarea personală a utilizatorului.

Cum pot să controlez sau să şterg cookie-urile?

Majoritatea browserelor de Internet sunt setate iniţial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteţi modifica setările pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat în momentul când sunt trimise cookie-uri către calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil (smartphone, tabletă).

În cazul în care anulaţi cookie-urile pe care le utilizăm, nu veţi mai primi informaţii personalizate atunci când vizitaţi Site-ul www.emmi-nail.ro .

Dacă utilizaţi mai multe dispozitive pentru a vizualiza şi a accesa Site-ul (de ex. calculatorul, smartphone, tableta, etc) va trebui să vă asiguraţi că fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel încât să corespundă preferinţelor dumneavoastră de cookie.

Mai jos aveţi câteva link-uri, care vă explică cum puteţi schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în "opţiuni" sau în meniul de "preferinţe" al browserului. Pentru mai multe detalii puteţi folosi şi opţiunea "ajutor" a browserului dumneavoastră.

Utilizarea datelor cu caracter personal de către www.emmi-nail.ro este în conformitate cu reglementarile legale în vigoare în legatura cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. www.emmi-nail.ro și terțe părti (inclusiv Google) afisează anunțurile www.emmi-nail.ro pe paginile web vizitate. Furnizorii terță parte, inclusiv Google, utilizeaza module cookie pentru a difuza anunțuri pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe site-ul web www.emmi-nail.ro 

Dezabonare
Noi folosim adresa de e-mail furnizată pentru a-ți trimite informații și actualizări referitoare la comanda, știri ocazionale despre companie, informații legate de produs etc. Dacă în orice moment dorești să te dezabonezi de la primirea email-urilor viitoare, vom include instrucțiuni de dezabonare detaliate în partea de jos a fiecărui e-mail.

Consimțământul
Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

 

Suntem aici pentru tine!

Dacă aveți întrebări cu privire la utilizarea produselor sau aveți nevoie de ajutor pentru asamblarea unui kit de pornire, vă rugăm să ne sunați la 0748 378 272 sau scrieți la: alina@emmi-nail.ro
Suntem bucuroși să vă ajutăm!

Göttin Diana SRL-D
Baia Mare, România
Partener Emmi-Nail Germania
Alina Muresan

Telefon: +4 0748 378 272
E-Mail: alina@emmi-nail.ro

Plata și transportul

Cu Plata prin ramburs sau direct debit în contul bancar.
Transport gratuit la comenzi peste 300 LEI.
Fără comandă minimă. Plata cu Ramburs

Cont client

 Crează Cont